Overhearing Core

It'S How Fjgr1995 Is Done.

Smidigt och bra

Det är bra när man jobbar att försöka vara så effektiv som man kan, det är inte alltid det går men man kan ju ha det som mål och det har väl dom flesta skulle jag tro. Vad kan man då göra för att saker och ting ska ske på ett mer effektivt sätt? Ja det kan man ju undra och det är ju inte så konstigt om man tänker på att det är väl något som vi alla kämpar med. Man har för mycket att göra. Och när man har mycket att göra så är det lätt att man blandar ihop eller att man prioriterar fel. Vad är egentligen viktigast att göra just nu? Måste jag göra det här nu eller är det något annat som är viktigare just nu?
Ja det är bra att man frågar sig det ibland så man kan se vart det är man lägger energin och vilka förändringar man kanske behöver göra.

Varför är det viktigt? Och vad kan man göra?

Ja det är ju viktigt för att man vill få så mycket gjort under så pas lite tid som möjligt för att på så sätt kunna tjäna mer och att det ska vara mer effektivt.
 Vad man kan göra är att tänka ut vad det är man själv kan göra och sen vad kan jag leja bort till någon annan att göra. På så sätt kan man bli mer effektiv och göra en bra prioriteringslista så att det blir så effektivt som möjligt. Har man ett marknadsförings jobb som måste bli klart kanske det är smidigare och smartare att leja bort det till smarter marketing som kan jobba med det och få det gjort snabbare än om man själv skulle sitta med det.

På så sätt så kan man jobba mer smidigt och helt enkelt bättre och det vill man ju.