Overhearing Core

It'S How Fjgr1995 Is Done.

IT Lösningar

Det är skönt om man kan få lite hjälp när det hakar upp sig med det tekniska, det är något som jag har väldigt svårt med och som jag tycker är jobbigt att hålla på med. Det är väl för att jag inte är så tekniskt och speciellt när det kommer till it lösningar det är inte min starka sida. Men det är ju underbart när det finns andra som är duktig på det och som kan hjälpa en när man behöver lite hjälp med det. 
Gäller att hitta det so fungerar för en och som gör att man kan göra sitt jobb på ett bra sätt och att man kan ha bra personer som man kan ringa och få hjälp av när det blir svårt att göra det själv.

Bra att det finns lösningar 

Ja det är väl underbart att det finns bra lösningar som man kan jobba med och som man kan få att fungera så att det blir lättare och smidigare att göra sitt jobb.
Ja för det finns ju väldigt många som jobbar inom it och som kan det väldigt bra och som jobba på det med allt som dom tycker om och som kan det väldigt bra.
Ja då är det bra att kolla med dom när man har problem så att man kan få det att bli bra och att det löser sig så bra det bara går och så snabbt som möjligt.
Så hitta din it coach som du kan kolla och ringan när du har problem så blir det mycket lättare och smidigare än om man inte har någon som man kan ringa och kolla med. 
Så det är bra att man kan hitta något som är bra och som man känner är det som kan hjälpa en när man har problem och inte kan lösa dom själv när det gäller it.